Ve spolupráci se ZP MV ČR letos nově organizujeme soutěž „O Pohár IZS“

Autor

Seriál Kolo pro život letos poprvé spouští speciální kategorii závodu „O Pohár IZS" určenou pro hrdiny našich ulic – příslušníky integrovaného záchranného systému. Můžete se těšit na úžasnou jízdu plnou krásných scenérií i adrenalinu a, v neposlední řadě, také na perfektní zázemí. Připojte se k nám a využijte výhod díky spolupráci s 211.

Ve spolupráci se ZP MV ČR letos nově organizujeme soutěž „O Pohár IZS“

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR vyhlašuje a sponzoruje v rámci naší spolupráce soutěž „O Pohár IZS“ jako poděkování za práci, nasazení v terénu a péči ze strany členů Integrovaného záchranného systému. Pro příslušníky IZS je připraven cykloseriál, ve kterém se mohou nejen odreagovat od náročné práce, ale také soutěžit o fantastické ceny. Hlavní výhrou je totiž horské kolo TREK Top Fuel 9.7 v hodnotě 123 000 Kč. Registrace na závody je pro členy IZS zdarma.

Kolo pro život není jen obyčejný závod. Je to nejlépe zajištěný seriál amatérských závodů horských kol na světě. A proč? Protože se s láskou staráme o každého účastníka. Trasy jsou navrženy pro všechny výkonnostní a věkové kategorie, ať jste zkušený závodník nebo rekreační jezdec. Rádi v něm nově přivítáme právě vás – příslušníky IZS.

Každý závod nabídne příjemné zázemí pro složky IZS v podobě velkého stanu s posezením, samozřejmostí je pitný režim vč. kávy, ovoce či jiná lehká svačina po celý den, teplé jídlo je vždy součástí startovního balíčku. Ve stanu jsou pro členy IZS připraveny také vitamíny či drobné upomínkové předměty k volnému odběru. „Jsme moc rádi, že se nám povedlo tuto soutěž letos zakomponovat do celospolečensky nejoblíbenějšího cyklistického seriálu. Fyzické i duševní zdraví našich pojištěnců, ale i v rámci celé populace, je pro nás prioritou a my děláme vše pro to, abychom našim klientům zprostředkovali možnosti, jak být fit a podporovali je na cestě za zdravým životním stylem. A to platí i pro ty, kteří se o nás starají. Touto cestou bychom chtěli složkám IZS poděkovat za jejich nasazení a nabídnout jim sportovně-relaxační odměnu :)“, uvádí šéfka marketingu ZP 211, Veronika Mačáková. Na každém závodě budou oceněni 3 nejlepší muži a 3 nejlepší ženy z řad IZS, kteří dostanou medaili a hodnotné ceny. IZS se mohou zúčastnit závodů i jako 3 až 5členné týmy, ty dostanou navíc i stejné závodní dresy, pakliže se do soutěže týmů přihlásí.

Pokud se na závody vydáte s rodinou, i pro ně je tu připraven zajímavý zábavný program v režii 211. V Dětské zóně s 211 se zabaví děti všech věkových kategorií – čeká na vás tradiční malování na tváře, fotokoutek, ukázky první pomoci či nauka dopravních značek. Nově ZP MV ČR zakomponovala do své prostorné zóny u dětí oblíbené dočasné tetování nebo třeba relax zónu s hračkami pro nejmenší.

No, a zatímco vy budete brázdit trasy závodů, vaše drahé polovičky si mohou nechat ve stanu 211 změřit tělesné hodnoty InBody nebo se zeptat na cokoliv našich kolegů z 211, kteří na místě nabídnou 100% informační servis. ZP MV ČR myslí na všechno a všechny, je tu vždy pro vás.

Připomínáme, že pokud se vydáte na závody s přáteli, kteří patří mezi klienty ZP 211, nezapomeňte, že pro ně platí sleva 25 % na startovném.

ZP MV ČR – hrdý partner Kola pro život!
Autor

Od závodu Trans Brdy s 211 jste si jistě všimli zvýšené koncentrace modré a bílé barvy na webu projektu a zejména pak na všech závodech Kola pro život. Důvod je prostý – spolehlivé partnerství úspěšného projektu Kola pro život a spolehlivý partner v péči o vaše zdraví, Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra České republiky, zkráceně ZP MV ČR.

Pokračovat ve čtení

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé