Hlídejte si své kolo. Uložte ho do Bezpečné zóny Kooperativy!

Autor

Dělejte všechno pro to, abyste se ze závodů vrátili domů komplet, včetně vašeho závodního a tréninkového parťáka.

Hlídejte si své kolo. Uložte ho do Bezpečné zóny Kooperativy!

Česko je jednou ze zemí, ve které připadá nejvyšší počet kol na obyvatele. Máme ale i smutnější statistiky. Jízdní kola se v České republice kradou jako na běžícím pásu. Denně jich podle policejních záznamů zmizí dvacet až třicet a najde se jich jen zlomek. Není divu. Ty lepší stroje stojí od dvaceti tisíc korun nahoru a často přesahují i stotisícovou hranici. Kola přitom kradou především pořád ty stejné „firmy“ a často se zaměřují právě na akce s větší koncentrací lidí s koly. Toto kritérium splňují i závody seriálu Kolo pro život.

Výše uvedené nebezpečí si uvědomujeme a proto pro závodníky všech akcí KPŽ už od roku 2007 zajišťujeme ve spolupráci s hlavním partnerem seriálu, pojišťovnou Kooperativa, bezplatnou možnost uložit si kolo na hlídané místo. Bezpečná zóna Kooperativy je uzavřený a střežený prostor. Na vás účastnících závodu je tedy jen jediné, abyste tam kola po závodě dovezli a zase si je před odjezdem domů vyzvedli. Tato služba je poskytována v rámci startovného zdarma.

Pořadatelé z Oder, kde v předchozích letech opakovaně došlo k zcizení kol, prosí všechny účastníky i doprovod závodníků: Hlídejte si své biky! Abychom na nebezpečí upozornili i ty, kteří tento článek nečtou, umístí pořadatelé na parkoviště v Klokočůvku ceduli, jejíž text apeluje předem na závodníky. Nenechávejte kola ani v zamčených autech, natož zamčených nosičích. Parkovací plochy na loukách nejsou hlídané, jsou rozlehlé a tudíž ne příliš nepřehledné a bezpečné.

Nenechte povalovat své miláčky ani v zázemí. Upozorňujeme, že odložení kola na kovové nosiče před stany je na vaše riziko, nikdo je nehlídá. Uložte kolo do bezpečí. Udělejte všechno pro to, abyste se domů ze sobotního výšlapu vrátili spokojení po všech stránkách!

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
PDC simost s.r.o.
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé