O Pohár IZS – Speciální závod pro hrdiny mezi námi!

Autor

V letošním roce jsme ve spolupráci se Zdravotní pojišťovnou ministerstva vnitra ČR (ZP 211) poprvé uspořádali závod pro členy integrovaného záchranného systému (IZS). Měli jsme tu čest přivítat na startu 218 žen i mužů z řad hasičů, policistů, zdravotníků a dalších hrdinů, kteří denně chrání naše životy. Mnozí z nich šlápli do pedálů na vícero závodech cyklistické seriálu, aby se tak postavili výzvě a poměřili své síly.

O Pohár IZS – Speciální závod pro hrdiny mezi námi!

Tento závod je nejen sportovním zážitkem, ale také příležitostí k ocenění nasazení a úsilí všech členů IZS, kteří denně stojí na stráži bezpečnosti a zdraví nás všech. A proč se ZP 211 zaměřila právě na IZS? „Soutěž „O Pohár IZS“ nabízí možnost aktivního odpočinku pro integrované záchranné složky – kde jinde si provětráte hlavu lépe než s čerstvým větrem v zádech, a navíc uděláte něco pro své zdraví. Připravením speciálního závodu, jehož součástí je i lukrativní výhra, chceme ocenit práci IZS, která má obrovský význam, a poděkovat jim za vše, co pro nás dělají. A protože je pro dvěstějedenáctku zdraví a prevence na prvním místě, bylo pro nás propojení KPŽ a závodu IZS jasnou volbou.“ vysvětluje šéfka marketingu ZP 211, Veronika Mačáková.

Pro všechny účastníky IZS bylo připraveno speciální zázemí, kde se mohli před závodem připravit a načerpat trochu závodní rivalské motivační atmosféry, ale také si následně odpočinout, načerpat síly, osvěžit a občerstvit se. Nechyběly ani unikátní týmové dresy, které závodníkům dodaly pocit sounáležitosti a týmového bojovného ducha. Jako poděkování za neúnavnou a obětavou práci jsme pro vítězné týmy a pro vítěze individuálního závodu připravili skvělé výhry. Hlavní výhru individuálního závodu ocení každý milovník cyklistiky, a to horské kolo TREK Top Fuel 9.7 v hodnotě 123 000 Kč.

Výherci budou oceněni na slavnostním večeru Kola pro život. Už teď však můžeme prozradit, že souboj byl velice urputný a napínavý. A protože nejlepší skóre získali tři závodníci, o výherci teď ještě rozhodne paní štěstěna.

Všem závodníkům moc děkujeme a přejeme mnoho zdraví a úspěchů v profesionálním životě.

 

Cyklistická
přilba ano, či ne?
Autor

Jezdíte na kole? Pokud ano, vyřešte hned na začátku zásadní otázku: cyklistická helma ano, či ne? Odpověď je jasná: ANO. Stačí se podívat na statistiky úrazů cyklistů – zranění hlavy je tím nejčastějším. Často s tragickými následky jen proto, že cyklista neměl přilbu. Nanejvýš důležité je ale vybrat správnou, kvalitní a vhodnou helmu, stejně jako ji správně nosit.

Pokračovat ve čtení

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
PDC simost s.r.o.
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé